В забрава…

Вярвате или не, любов от пръв поглед… има!

Истинска и топла, осеяна с рози, както всяка друга!
U, me aur hum е един филм, който ни отвежда в свят на силна любов, себеотдаване и “забрава”. Аджай и Пия ни разкриват, че да обичаш, значи да отдадеш сърцето и душата си на човека до теб.
Всяка радост, всяка болка да споделяш с него. Защото да обичаш, когато си обичан и щаден от всякакви усилия, да обичаш тогава е Достойнство. Но да обичаш, когато си “забравен”, когато тъпчат сърцето ти с болка, това значи да обичаш Истински.
Тежко е любимият човек до теб, в болестта си, един ден да забрави името ти, да забрави, че те обича, да забрави детето Ви. Дори най-силните трепети на сърцето не могат да запълнят празнотата.
Трябва силна обич и воля, за да посветиш живота си не на хубавите мигове, които ще ти донесе бъдещето, а на тези, които са ти останали от миналото.Тези, които любимата няма  да си спомни, но заради които той не може да я остави.
Аджай изпълни обещанията си към Пия, подари й сърцето си и до старини остана с нея. Остана с едничката надежда, че неговата силна любов ще накара Пия да си спомни някой ден, поне за миг, за него, за това колко много го е обичала и за това, колко силно той я обича. Любовта му към нея е вечна и само тя трябваше да запълни тъжните му дни. Само това той поиска от Пия в замяна - да запомни, че я обича.
Всичко между тях ставаше непредсказуемо, но все пак, от време на време, когато Пия си спомняше, тя знаеше, че е щастлива, че мъжът, когото е искала за нейн съпруг е посветил живота си на нея. И когато в миговете на пълно съзнание, Пия споделяше самотата му, двамата с Аджай откриваха най-старата и добре позната истина - любовта не се измерва в клетви, а в края на онова безкрайно пътешествиеот “аз и ти”, до “ние”…
Защото това “нашето” малко сърце, което е тъй крехко и ранимо, когато обича силно… никой не може да го спре!
This entry was posted on сряда, март 4th, 2009 at 7:16 pm and is filed under Моите статии за списание "Bollydream coffee". You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment

Често ли харесвате неща във Фейсбук, без реално да знаете защо го правите?