Любов…любов…любов

Veer-Zaara [2004] Няма по-голямо изпитание за любовта ни от това ти сам да я обречеш. Дълбоко в душата си всеки крие онази искрица на истинската любов срещнал нявга, но изгубил или изживял във времето, приел или отхвърлил.  “VEER ZAARA” е един от филмите, които трябва да гледаш. Любовта на двамата герои, малкото щастливи мигове, които прекарват заедно, преживяванията, които споделят с теб ще те разплачат, ще те накарат и ти да пожелаеш такава любов. ВЕЕР…ЗААРА - мъж и жена, подарили два мига, само два мига от живота си един на друг и вече част от едно цяло - две тела с едно сърце, биещо лудо от порива на любовта. Само два мига и той е готов да преобърне света за нея. Веер знаеше, че любовта идва само веднъж в живота, чувстваше, че това е точно тя и заради това той се обрече на изгнание. Искаше тя да е щастлива но не и опозорена, отдавайки се на любовта му. Посвоему всеки беше щастлив в своя си свят докато не дойде тя…Великата господарка Любовта!
Две сърца - туптейки едно за друго. Две сърца - разделени от реалността, намират спасение в любовта си. Две души затворени в себе си - приели всеки своята участ преминават през целият си житейски път…но запазват пламъка на любовта - жив и топъл. Така те живеят, влюбват се, страдат и пак се събират. За да поемат пътя към дома си, знаейки, че вече  имат всичко. След дълги години изгнание той имаше нея, а тя - него. Разбирайки, че страданието не е било напразно, че без болка и прошка няма възмездие. Всеки трябва да разбере и да знае това което аз научих,  че не можем да градим щастието си върху нещастието на други. В днешният забързан ритъм на живота така неуловимо е това щастие, че тяхната любов ни се струва приказка. Учейки ни на любов и себеотдаване те ще живеят дълго в сърцата ни. А аз докосвайки се до тяхното щастие  търся онова сърце, което е готово за мен да умре.

This entry was posted on четвъртък, февруари 19th, 2009 at 8:40 pm and is filed under Моите статии за списание "Bollydream coffee". You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment

При стойностна алтернатива, бихте ли избрали бългатското?