Любовта е чувство с огромна сила

Всеки от нас носи в себе си нещо, от което не може да се отрече, дори то да ни кара да вием от болка. Съзнаваме, че можем да сгрешим още преди да го сторим, но независимо колко добре познаваме себе си трудно е да променим собственото си Аз. Разбира се, всеки трябва да се стреми към щастието.
“Salam Namaste” или “Поздрави живота” ще те зареди с романтика до сълзи. Ник и Амбър са страшно готина двойка. Всеки  намира в другия нещо, което много го дразни и въпреки това, точно заради тези недостатъци, го обича безумно.
Когато сърцето бие с любовен ритъм така силно и лудо, трябва да забравим несъвършенствата на човека до нас. Трябва да го приемем точно такъв - непоправим, но единствен. И той, и тя имат щастлив живот, цели, идеали, мечти. Обичат се.  Но в един момент Амбър се превръща в жената, която Ник вижда като враг за своята свобода.З аради нея не може да осъществи мечтата си, най-важното нещо в живота си. Гордостта му е наранена, защото се чувства безсилен, губи стимул да продължи. А тя има нужда от него, от неговата подкрепа, от обичта му. Но й нейната гордост е притаена, защото ще става  майка.
Животът им ги научи, че каквито й  цели да имат трябва да уважават човека до себе си. Този, който те обича, той също е значим. Защото на този свят не си сам. Не си само ти най-важният. Има по таз земя някой или нещо, което ще те накара да осъзнаеш това. Да подтиснеш гордостта си и въпреки всичко да си щастлив. Радост да обзема душата ти и в любов и хармония да се къпеш.
Защото …
ЛЮБОВТА Е ЧУВСТВО С ОГРОМНА СИЛА.

This entry was posted on неделя, юни 14th, 2009 at 7:50 pm and is filed under Моите статии за списание "Bollydream coffee". You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment

Ще подкрепите ли идеята на Напред.бг България да има собствена търсачка?